Syksyn_netti
KUUSILINNA

 

Kuusilinna Oy on kotimaisten sohvien erikoisliike jo vuodesta 1941. Helsingin Annankadun myymälästä löydät oman sohvamallistomme lisäksi myös muita laadukkaita kotimaisia sohvamerkkejä mm. Shapes ja HT Collection, sekä valikoituja tanskalaisia klassikkotuoleja- ja valaisimia.

 

Kuusilinna Living on uusi sohva- ja sisustusliike Porvoon Vanhassa Kaupungissa. Kuusilinnan oman sohvamalliston lisäksi valikoimiimme kuuluu kauniita ja tarkoin valittuja kotimaisia sekä pohjoismaisia sisustustuotteita. Tuotteita löytyy nyt myös verkkokaupasta. Kaikki Living verkkokaupan tuotteet ovat nähtävillä Porvoon myymälässä.

Kuusilinna Oy on kotimaisten sohvien erikoisliike jo vuodesta 1941. Helsingin Annankadun myymälästä löydät oman sohvamalliston lisäksi muita laadukkaita kotimaisia sohvamerkkejä. Kuusilinna Living on uusi sohva- ja sisustusliike Porvoon Vanhassa Kaupungissa. Kuusilinnan oman sohvamalliston lisäksi valikoimiimme kuuluu kauniita ja tarkoin valittuja kotimaisia sekä pohjoismaisia sisustustuotteita. Tuotteita löytyy nyt myös verkkokaupasta.


 

SUOSITTELEMME
Ilma_white_smow_low

Ilma - Kuusilinna

alk. 2.268 € 1.927,80 €

stark-918_nelioe_smoke_white

Tuuli - Kuusilinna

alk. 2.268 € 1.927,80€

Pesae_white_smoke_low

Pesä- Kuusilinna

alk. 2.758 €

kolo_2_nelioe_smoke_white

UUTUUS* Kolo - Kuusilinna

alk. 2.420 € 2.057 €

woody_bird_oak_nelioeharmaa_2

Puulintu tammi - COOEE Design

32,00 €

Knit Wit 60 riippuvalaisin Sand Stone, Made by Hand

Knit Wit 60 Sand Stone - Made by Hand

590,00 €

Ilma_maanlaeheinen2_low
Kestävät arvot

 

Kuusilinnan oman malliston sohvat tehdään asiakkaalle tilauksesta käsityönä Lahdessa, missä tuotanto toimii resurssiviisaasti. Käytämme lähinnä paikallista alihankintaa ja työtä. Sohvien rungot tulevat Koskisen sahalta kotimaisesta metsästä. PEFC ja FSC® -sertifikaatit varmistavat, että puu tulee vastuullisesti hoidetuista metsistä. Sohvien tyynyntäytteet tulevat Lennol Oy Jalasjärven tehtaalta. Täytteissä käytetty höyhen tulee eettisesti tuotettuna EU-maista, ruokateollisuuden sivutuotteena. Vaihtoehtoisesti käytämme Lennolin ECOsoft vanupehmusteita, jotka valmistetaan kierrätetyistä PET-elintarvikepulloista. Käyttämämme verhoilukankaat ja nahat tulevat kaikki EU-maista. Useimmat kankaat ovat myös Öko-Tex® Standardin 100 mukaisesti haitta-aineettomia. Laadukas, kotimainen työ ja ajaton muotoilu vaikuttavat sohvan käyttöikään nostavasti. Myymme myös uusia päällisiä vanhaan sohvaan, jolloin se antaa mahdollisuuden vaihtaa väriä tai kangasta tilanteen niin vaatiessa. 

LIVING BLOGI
Sohvaideoita asuntomessuilta

SOHVAIDEOITA ASUNTOMESSUILTA

Tänä vuonna asuntomessut järjestetään nyt elokuussa Tuusulan Rykmentinpuistossa. Lue lisää

Tervetuloa kesäaleen!

TERVETULOA KESÄALEEN!

On lämpimien kesäpäivien aika. Se tarkoittaa Kuusilinnalla kesäalen alkamista. Lue lisää

LUO HARMONINEN JA TUNNELMALLINEN SYKSY.
Syksy_2020_pitkaekuva
HI-028-03-GY_Ball_Vase_20cm_Grey_WEB_Nelioeharmaakuva

Ball 20cm harmaa - COOEE Design

54,00 €

011286_DUCK_POT_COFFEE_nelioeharmaa

Duck Pot kahvi - 101 CPH

70,00 €

101_sphere_vase_squar_nelioeharmaa

Sphere Vase Square hiekka - 101 CPH

50,00 €

Kuusilinna_logo_ylempaenae
Ferm_Living_500x500
Miiko_500x500
Cooee_design_500x500