Nahka Syvätuuli, Kuusilinna

Tilaustuote.
Toimitetaan noin 10 viikon kuluessa

alk. 4 167,00NAHKA SYVÄTUULI

DESIGN: Kuusilinna & Sonja Salmenoja | 2017

VALMISTUS: Valmistettu käsityönä Lahdessa 

 

Oman malliston Tuuli-nahkasohvat ovat saatavilla myös 8 cm syvempänä Syvätuuli versiona. Syvempi sohva tuo entistä rennomman istuinmukavuuden ja se suorastaan kutsuu luokseen. Nahkasohva on helppohoitoinen ja taatusti tyylikäs klassikko. Ajan kanssa nahkasohva saa kauniin patinan ja onkin parhaimmillaan vasta vuosien käytön jälkeen. 

Nahkasohvissa on aina kiinteäverhoiltu runko. Verhoilunahaksi suosittelemme valitsemaamme hengittävää ja pinnaltaan pehmeää nahkaa. Tällä tarkoitetaan luonnollisemmin värjättyä vuotaa, jonka pintaa ei peitetä maalikerroksella.

Istuintäytteiden pinnalla on höyhen-/vaahtomuovirouhesekoite ja pohjalla napakka vaahtomuovitäyte. Selkätäytteet ovat vastaavasti hallitun pehmeät. Selissä on höyhen-/vaahtomuovirouhesekoite lokeroituna osastoihin. Laadukas höyhenpintainen täyte kestää vuosikausia. Pesty höyhen ei edes allergisoi ja pöyhittäessä sohva palautuu muotoonsa.  Vaihtoehtoisesti voi valita höyhenettömän täytteen, missä käytämme Lennolin ECOsoft vanupehmusteita, jotka valmistetaan kierrätetyistä PET-elintarvikepulloista.

Sohvarunko on kotimaista massiivipuuta ja vaneria. Jousituksena perinteinen poikittainen teräsjousitus. Myönämme sohvillemme 10 vuoden runkotakuun.

 

 

Ominaisuudet

Leveys: 140, 172, 188, 206, 228, 256 cm
(verkkokaupassa 188, 206, 228 cm)

Syvyys: 98 cm

Istumasyvyys: 63 cm

Korkeus: 80 cm

Istumakorkeus: 44 cm

Täyte: Selkätyynyissä höyhen-/vaahtomuovirouhesekoite. Istuintyynyissä  vaahtomuoviydin höyhen/rouhekatteella. Vaihtoehtona Lennolin ECOsoft vanutäyte (höyhenetön täyte). Jos haluat tilata verkkokaupassa höyhenettömän täytteen, mainitse se ostoskorin lisätiedoissa.

Runko: Kotimaista massiivipuuta ja vaneria. Jousituksena poikittainen no-sag jousisto.

Jalat: Puu- tai metallijalat eri väreissä

Verhoilu: Myymälässämme laaja valikoima ylellistä italialaista nahkaa eri väreissä. Verkkokauppaan valittu suosittu ja pehmeä nahka väreissä konjakki, ruskea, musta ja valkoinen.

Mallisto: Sohvia, divaani- ja kulmasohvia, tuoli ja raheja. 

Tuote nähtävillä Helsingin ja Porvoon myymälässä.

 

TIETOA NAHASTA JA SEN HOIDOSTA

VERKKOKAUPAN NAHAT
Miellyttävä  italialainen semianiliini nahka

Valittavana klassisen kauniit ja pehmeät nahat. Verkkokauppaan valittu nahoista suosituimmat sävyt, myymälässä laajempi valikoima. 

KONJAKKI | NAHANRUSKEA | TOFFEE | MAITOKAHVI | NUTRIA | MUSTA | LUONNONVALKOINEN

Konjakkinahka_2
Nahanruskea_2
Toffeenahka
Maitokahvi
Nutria
musta
Luonnonvalkoinen
×

 

Selaa myös nämä tuoteryhmät: SOHVAT, KAUPPA, KUUSILINNA