Nahka Pilvi, Kuusilinna

Tilaustuote.
Toimitetaan noin 10 viikon kuluessa

alk. 3 995,00NAHKA PILVI

DESIGN: Kuusilinna & Sonja Salmenoja | 2016

VALMISTUS: Valmistettu käsityönä Lahdessa 

 

Oman malliston muhkean siro Pilvi on tilattavissa ylellisellä italialaisella nahkaverhoilulla. Nahkasohva on helppohoitoinen ja taatusti tyylikäs klassikko. Ajan kanssa nahkasohva saa kauniin patinan ja onkin parhaimmillaan vasta vuosien käytön jälkeen.  Sohvan selkä- ja istuintäytteet sekä käsinojat ovat muhkean pyöreät, kun taas alaosa jalkoineen mahdollisimman kevyt.

Nahkasohvissa on aina kiinteäverhoiltu runko. Verhoilunahaksi suosittelemme valitsemaamme hengittävää ja pinnaltaan pehmeää nahkaa. Tällä tarkoitetaan luonnollisemmin värjättyä vuotaa, jonka pintaa ei peitetä maalikerroksella.

Istuintäytteiden pinnalla on runsas höyhen- ja vaahtomuovirouhesekoite, ja pohjalla napakka vaahtomuovitäyte. Selkätäytteet ovat vastaavasti hallitun pehmeät. Selissä on höyhen-ja vaahtomuovirouhesekoite lokeroituna osastoihin. Laadukas höyhenpintainen täyte kestää vuosikausia. Pesty höyhen ei edes allergisoi ja pöyhittäessä sohva palautuu muotoonsa.  Vaihtoehtoisesti voi valita höyhenettömän täytteen, missä käytämme Lennolin ECOsoft vanupehmusteita, jotka valmistetaan kierrätetyistä PET-elintarvikepulloista.

Sohvarunko on kotimaista massiivipuuta. Jousituksena perinteinen poikittainen teräsjousitus. Myönnämme sohvillemme 10 vuoden runkotakuun.

 

 

Ominaisuudet

Leveys: 162, 195, 210, 228, 250 cm
(verkkokaupassa 210, 228 cm)

Syvyys: 90 cm 

Istumasyvyys: 55 cm

Korkeus: 80 cm

Istumakorkeus: 43 cm

Täyte: Selkätyynyissä höyhen-/vaahtomuovirouhesekoite. Istuintyynyissä  vaahtomuoviydin runsaalla höyhen/rouhekatteella. Vaihtoehtona Lennolin ECOsoft vanutäyte (höyhenetön täyte). Jos haluat tilata verkkokaupassa höyhenettömän täytteen, mainitse se ostoskorin lisätiedoissa.

Runko: Kotimaista massiivipuuta. Jousituksena poikittainen no-sag jousisto.

Jalat: Puu- tai metallijalat eri väreissä

Verhoilu: Myymälässämme laaja valikoima ylellistä italialaista nahkaa eri väreissä. Verkkokauppaan valittu suosittu ja pehmeä nahka väreissä konjakki, ruskea, musta ja valkoinen.

Mallisto: Sohvia ja raheja.

 

TIETOA NAHASTA JA SEN HOIDOSTA

VERKKOKAUPAN NAHAT
Miellyttävä italialainen semianiliini nahka

Valittavana klassisen kauniit ja pehmeät nahat. Näytepalan nahasta saa tiedustelemalla myymälästä.

KONJAKKIRUSKEA | NAHANRUSKEA | VALKOINEN | MUSTA

Konjakkinahka
Nahanruskea
White_leather
Black_leather
×

 

Selaa myös nämä tuoteryhmät: SOHVAT JA RAHIT, KAUPPA, KUUSILINNA