Tyyni, Kuusilinna

Tilaustuote.
Toimitetaan noin 10 viikon kuluessa

alk. 2 308,00TYYNI

DESIGN: Kuusilinna | 2018

VALMISTUS: Valmistettu käsityönä Lahdessa 

 

Kuusilinnan oman malliston Tyyni on nimensä mukaan rauhallinen ja linjakas sohva.  Sohvan korkeat jalat tuovat siroutta, höyhentäyte pehmeyttä ja kodikkuutta. Laadukkaiden materiaalien ja ajattoman ilmeen ansiosta sohva kestää vuodesta toiseen. Tyyni-sohvassa on suositun Tuuli-sohvan muodot. Ainoana erona Tyyni-sohvan kantikkaampi ja hieman paksumpi käsinoja.

Kangassohvissa on kokonaan irrotettavat päälliset ja useat kankaat ovat pestäviä, tuoden helpotusta arkeen. Istuin- ja selkätyynyjen kuoret ovat myös käytettävissä molemmin puolin. Halutessa voi sohvan myös helposti päivittää uusilla päällisillä.

Istuintäytteiden pinnalla on miellyttävä höyhen-/vaahtomuovirouhesekoite ja pohjalla napakka vaahtomuovitäyte. Tämä mahdollistaa istuinmukavuuden, joka on samalla pehmeä, mutta ryhdikäs. Selkätäytteet ovat vastaavasti hallitun pehmeät. Selissä on höyhen-/vaahtomuovirouhesekoite lokeroituna osastoihin. Laadukas höyhenpintainen täyte kestää vuosikausia. Pesty höyhen ei edes allergisoi ja pöyhittäessä sohva palautuu alkuperäiseen muotoonsa. Vaihtoehtoisesti voi valita höyhenettömän täytteen, missä käytämme Lennolin ECOsoft vanupehmusteita, jotka valmistetaan kierrätetyistä PET-elintarvikepulloista.

Sohvarunko on kotimaista massiivipuuta ja vaneria. Jousituksena perinteinen poikittainen teräsjousitus eli no-sag jousisto. Myönämme sohvalle 10 vuoden runkotakuun.

Tyyni-sohva on saatavana myös 8cm syvempänä "Syvätyyni"-versiona, joka takaa vieläkin rennomman istuinmukavuuden. Lisätietoa saat myymälästä.

Ominaisuudet

Leveys: 143, 175, 191, 209, 231 cm
(verkkokaupassa 191, 209 ja 231 cm)

Syvyys: 90 cm (Syvätyyni 98 cm)

Istumasyvyys: 55 cm (Syvätyyni 63 cm)

Korkeus: 80 cm

Istumakorkeus: 44 cm

Täyte: Selkätyynyissä höyhen-/vaahtomuovirouhesekoite. Istuintyynyissä napakka vaahtomuoviydin höyhen/rouhekatteella. Vaihtoehtona Lennolin ECOsoft vanutäyte (höyhenetön täyte). Jos haluat tilata verkkokaupassa höyhenettömän täytteen, mainitse se ostoskorin lisätiedoissa.

Runko: Kotimaista massiivipuuta ja vaneria. Jousituksena poikittainen no-sag jousisto.

Jalat: Puu- tai metallijalat eri väreissä

Verhoilu: Myymälässämme laaja valikoima Lauritzonin, Kvadratin ja muiden valittujen valmistajien kankaita. Lisäksi ylellistä italialaista nahkaa eri väreissä. Verkkokauppaan valittu suosituimmat ja myydyimmät kankaat.

Mallisto: Sohvia, divaani- ja kulmasohvia, tuoli ja erikokoisia raheja, sekä 8 cm syvempi Syvätyyni.

VERKKOKAUPAN KANGASTIEDOT

VERKKOKAUPAN KANKAAT
Lauritzon's EasyCare®
STARK
stark-513-4

Tiivispintainen, laadukas, helppohoitoinen ja erittäin kestävä kangas. Varma valinta tyylikkääseen sohvaan.

499 KESKIHARMAA | 918 GREIGE | 510 V.HARMAA | 513 HIEKKA

51% PES, 34% PO, 15% CO

stark-499
stark-918
stark-510
stark-513
Lauritzon's EasyCare®
YEDI
jedy-232-4

Hyvin helppohoitoinen ja myös koiraperheissä hyväksi havaittu kangas. Pehmeän bukleemaisen tunnun tuova kangas, joka on samalla erittäin kestävä.

232 VAALEA | 646 HARMAA

100% PES

jedy-232_1
jedy-646
Lauritzon's EasyCare®
LUXOR
Luxor-17-2

Ylellinen sametti, joka kestää kovaakin käyttöä ja pesua. Tiiviin ompeleen ansiosta lemmikkieläinten kynnet eivät tartu helposti kankaaseen. 

17 PIHKA | 118 YÖNSININEN

100% PES

luxor-17
luxor-118
Lauritzon's luonnollinen
LINO STONEWASH
lino-018-4

Kivipesty, pellavan ja puukuituviskoosin yhdistelmä. Kutistuu hieman pesussa, siksi päällisten takaisinlaitto kosteana.

018 HARMAA | 101 PELLAVA | 200 VAALEANRUSKEA

65% LI, 35% CV

lino-018_1
lino-101
lino-200
×

 

Selaa myös nämä tuoteryhmät: SOHVAT JA RAHIT, KAUPPA, KUUSILINNA