NAHKAINFO

OHJEET

NAHAN HOITO-OHJEET

"Puhdistukseen riittää pelkkä saippuavesi"
syvatuuli-3_low
Hyvä nahka on aito luonnontuote, sillä on kaunis jäljittelemätön pintakuviointi eli narvi. Aitoutta korostaa sen yksilöllinen olemus. Sanotaankin, että ei ole kahta aivan identtistä pintaa. Hyvään nahkaan kuuluukin mahdollisia luonnonjälkiä osoituksena sen alkuperästä. Hyvän nahan kestoikä on moninkertainen tavallisiin materiaaleihin verrattuna, se vanhenee arvokkaasti saamalla luonteelleen ominaisen patinan.
 
Nahan pinta kielii helppohoitoisuudesta. Suosittelemme siivouksen yhteydessä pyyhkimään nahkaa kostealla liinalla. Myös mietoa saippuaa on hyvä välillä lisätä pesuveteen tehostamaan pesua (saippuaksi käy yleisesti kotoa löytyvät nestesaippuat). Vuosittain voi nahan myös käsitellä siihen suunnitellulla hoitoainesarjalla. Tässä setissä usein on syväpuhdistava pesuaine (saippuapohjainen) ja suojaava nahkavaha. Tästä voi tarvittaessa tiedustella myymälästämme. 

 

Meiltä saa jokainen omia käyttötarpeitaan vastaavan verhoilunahan useista laatu- ja värivaihtoehdoista. Tästä takuuna pitkäaikainen kokemus ja ammattitaito nahkasohvien erikoisliikkeenä.
 
Lisätietoa nahasta ja sen hoidosta saat myymälästämme.
 
Kuusilinna Oy