MuhkeaPesae_1100x650
MUHKEA PESÄ

by Kuusilinna
Laensituuli_1100x650
LÄNSITUULI

Rento ja välitön tunnelma
kuva_6_1100x650_2
TYYLIKÄS KLASSIKKO

Kuusilinna yli 70 vuoden nahkakokemuksella
kuva_1_1100x650
OMA MALLISTO

by Kuusilinna
Viiskulma_1100x650
ASIAKKAAN TARINAT

Blogit
KUUSILINNA
kotimaisten sohvien erikoisliike jo vuodesta 1941

   
 

 

Kodissa  
Suunnittelijamme Sonja kirjoittaa blogia, missä hän kertoo elämästään niin töissä suunnittelijana kuin kotona sisustajana. Blogista voit lukea juttua Kuusilinnan kuvauksista ja oman malliston synnystä sekä Habitaresta ja Mikkelin asuntomessuista. Seuraa hänen blogia tai instagramia, ja inspiroidu upeista sisustuskuvista.

 

Ilma_nahkasohva
Sateenkaaria ja Serpentiiniä 
Laura on 37v. sekä kaupunkilainen, että Tyynelän emäntä. "Hulluvillasukkanainen" niin kuin hän itseään kuvailee. Laura hankki uuteen asuntoonsa upean pellavakankaisen Ilma-kulmasohvan raiheineen, missä hän mielellään viettää aikaa niin ystävien kuin oman perheensä kanssa. Kulmasohva on keskeisellä paikalla Lauran kauniisti sisustetussa kaupunkiasunnossaan. 

 

Sateenkaaria ja Serpentiiniä
Viiskulma  
Ulla V:n blogissa voidaan hyvin, ja saadaan kiksejä suomalaisesta suunnittelusta ja ollaan hurmoksissa luonnonmateriaalista. Ulla on äskettäin muuttanut uuteen valoisaan kotiin, mistä voit useammastakin kuvasta bongata Kuusilinnan oman malliston valkoisen Ilma-nahkasohvan sekä Adoran Harem-maton. Tätä persoonallista kotia lukuisineen ikkunoineen ei voi kuin ihailla. 

 

Viiskulma
 
INSTAGRAM #KUUSILINNA
65m2
Nahkailma
Pesae