Donna_1100x650
TYYLIKÄS SYYSKAMPANJA
-20% HT-Collection
-20% HT-COLLECTION

Myymälässä 16.10-16.11
vaehaen_konjakkia_syksyyn
HIEMAN
KONJAKKIA SYKSYYN

Kuusilinnan nahkasohvat
Pilvi_1100x650
"Mielessäni siinsi aiempaa sirompi sohvamallisto.
Oli muistoja 50-luvun kepeistä pienistä kalusteista."
OMA MALLISTO

by Kuusilinna
Viiskulma_1100x650
ASIAKKAAN TARINAT

Blogit
Norhern_Unika_1100x650
UNIKA

by Northern Lighting
KUUSILINNA
kotimaisten sohvien erikoisliike jo vuodesta 1941

   
 

 

Kodissa  
Suunnittelijamme Sonja kirjoittaa blogia, missä hän kertoo elämästään niin töissä suunnittelijana kuin kotona sisustajana. Blogista voit lukea juttua Kuusilinnan kuvauksista ja oman malliston synnystä sekä Habitaresta ja Mikkelin asuntomessuista. Seuraa hänen blogia tai instagramia, ja inspiroidu upeista sisustuskuvista.

 

Kodissa
Sateenkaaria ja Serpentiiniä 
Laura on 37v. sekä kaupunkilainen, että Tyynelän emäntä. "Hulluvillasukkanainen" niin kuin hän itseään kuvailee. Laura hankki uuteen asuntoonsa upean pellavakankaisen Ilma-kulmasohvan raiheineen, missä hän mielellään viettää aikaa niin ystävien kuin oman perheensä kanssa. Kulmasohva on keskeisellä paikalla Lauran kauniisti sisustetussa kaupunkiasunnossaan. 

 

Sateenkaaria ja Serpentiiniä
Viiskulma  
Ulla V:n blogissa voidaan hyvin, ja saadaan kiksejä suomalaisesta suunnittelusta ja ollaan hurmoksissa luonnonmateriaalista. Ulla on äskettäin muuttanut uuteen valoisaan kotiin, mistä voit useammastakin kuvasta bongata Kuusilinnan oman malliston valkoisen Ilma-nahkasohvan sekä Adoran Harem-maton. Tätä persoonallista kotia lukuisineen ikkunoineen ei voi kuin ihailla. 

 

Viiskulma
 
INSTAGRAM #KUUSILINNA
Elisa_3
shapes
Circle