joulukuvapesaestae
JOULUTUNNELMAA
PESÄSSÄ

KUUSILINNA
Ilma_slideshow2
IHANA ILMA

KUUSILINNA
Pilvi, Kuusilinna
MUHKEA PILVI

KUUSILINNA
Syvaetuuli_slideshow
RENTO SYVÄTUULI

KUUSILINNA
Ilmakulmasohva_1100_650
SINULLE SOPIVA

KUUSILINNA
KUUSILINNA
Kotimaisten sohvien erikoisliike jo vuodesta 1941

 

 

Hurmaavan Valkeaa
Hurmaavan Valkeaa

Unelmien sohva: Tuuli Divaani

 

"Olen tyytyväinen sohvan ostoprosessiin, sillä maltoimme vertailla vaihtoehtoja ja antaa päätöksen muhia mielessä rauhassa, onhan kyseessä kuitenkin pitkäikäinen elämänkumppani. Meidän uusi perheenjäsenemme on siis: Kuusilinnan Syvätuuli -divaanisohva. Syvä -etuliite tulee siitä, että valitsimme normaalia pidemmän istuinsyvyyden, joka tässä sohvassa on 98 cm."

Lue lisää

Lue myös: "Olohuoneen katseenvangitsija:  Kuusilinna Tuuli-divaanisohva"

 

FinaHem
FinaHem

Yhteistyössä Kuusilinna

 

"Juurikin yksilöllisyys on Kuusilinnan koko malliston salainen ainesosa. Yhteistyö Kuusilinnan kanssa jatkuu ja heidän tuotteistaan on tullut tärkeä osa stailaustoimintaani. Ihastuin Ilma-sohvaan niin ikihyviksi, että olen päättänyt hankkia sellaisen myös omaan kotiini. Siro, äärimmäisen mukava, skandinaavista designia parhaimmillaan oleva löhösohva."

Lue lisää

 

Sateenkaaria ja Serpentiiniä
Sateenkaaria ja Serpentiiniä

Vinkkejä sohvan valintaan

 

"No yhtenä päivänä sitten mä kävelin keskustasta kohti vanhaa kotia Kalevankatua pitkin ja jäin tuijottelemaan Kuusilinnan ikkunoita. Hetken hämmästeltyäni uskalsin sitten sisään saakka. Siellä selvisi, että kyseessä on yli seitkyt vuotias perheyritys. Mikäpä sen paremmin mun arvomaailmaan menisikään. Äkkiä Janne paikalle!!"

Lue lisää

 

Bo Living
Bo Living

Bo LKV <3 Kuusilinna

 

"Ajaton, linjakas, kotimainen - rakastuimme Kuusilinnan tapaan yhdistää kauneus käytettävyyteen. Sirot sohvat ovat juuri Bo:n tyylisiä, mutta myös mukavia - ennen kaikkea löhöilyyn sopivia. Ah, täydellistä <3...". 

 

Lue lisää

 

SUUNNITTELIJAN KODISSA

Linkki Blogiin

Kuusilinnan kanssa Habitaressa 2018

Habitaren tämän vuoden teemana oli "heritage" eli perinteet ja se sopi 77-vuotiaan perheyrityksen arvoihin ja ajatusmaailmaan oikein hyvin. 

Oma Pesä

Muhkea Pesä on Kuusilinnan uusi ja ihastuttava tulokas. Blogissa juttua sohvan synnystä.

Esittelyssä Ilma

"Esittelyssä Ilma" jutussa kerrotaan oman malliston Ilman synnystä. Ilma saapui myymälään ensimmäisen kerran 2014 ja ihastutti siellä heti alkuun erilaisuudellaan.

 
SEURAA MEITÄ

social-038_instagram social-006_facebook social-033-round_pinterest

Buugi_Ilmasohvalla
Deko_insta
Insta1