DSC_1694_low_ver2
KUUSILINNA

 

Kuusilinna Oy on kotimaisten sohvien erikoisliike jo vuodesta 1941. Helsingin Annankadun myymälästä löydät oman sohvamallistomme lisäksi myös muita laadukkaita kotimaisia sohvamerkkejä mm. Shapes ja HT Collection, sekä valikoituja tanskalaisia klassikkotuoleja- ja valaisimia.

 

Kuusilinna Living on uusi sohva- ja sisustusliike Porvoon Vanhassa Kaupungissa. Kuusilinnan oman sohvamalliston lisäksi valikoimiimme kuuluu kauniita ja tarkoin valittuja kotimaisia sekä pohjoismaisia sisustustuotteita. Tuotteita löytyy nyt myös verkkokaupasta. Kaikki Living verkkokaupan tuotteet ovat nähtävillä Porvoon myymälässä.

Kuusilinna Oy on kotimaisten sohvien erikoisliike jo vuodesta 1941. Helsingin Annankadun myymälästä löydät oman sohvamalliston lisäksi muita laadukkaita kotimaisia sohvamerkkejä. Kuusilinna Living on uusi sohva- ja sisustusliike Porvoon Vanhassa Kaupungissa. Kuusilinnan oman sohvamalliston lisäksi valikoimiimme kuuluu kauniita ja tarkoin valittuja kotimaisia sekä pohjoismaisia sisustustuotteita. Tuotteita löytyy nyt myös verkkokaupasta.


 

SUOSITTELEMME
Ilma_white_smow_low

Ilma - Kuusilinna

alk. 2.268 € 1.927,80 € (-15% maaliskuun ajan)

Ilma_white_smoke_low

Tuuli - Kuusilinna

alk. 2.268 € 1.927,80 € (-15% maaliskuun ajan)

Pesae_white_smoke_low

Pesä- Kuusilinna

alk. 2.758 € 2.344,30 € (-15% maaliskuun ajan)

Miiko_white_smoke_low

Väre - Miiko

149,00 €

made_by_hand_white_smoke_low_3

Knit Wit 60 Sand Stone - Made by Hand

590,00 €

Ferm_living_pot_white_smoke_low_3

Shell Pot - Ferm Living

79,00 €

Ilma_maanlaeheinen2_low
Kestävät arvot

 

Kuusilinnan oman malliston sohvat tehdään asiakkaalle tilauksesta käsityönä Lahdessa, missä tuotanto toimii resurssiviisaasti. Käytämme lähinnä paikallista alihankintaa ja työtä. Sohvien rungot tulevat Koskisen sahalta kotimaisesta metsästä. PEFC ja FSC® -sertifikaatit varmistavat, että puu tulee vastuullisesti hoidetuista metsistä. Sohvien tyynyntäytteet tulevat Lennol Oy Jalasjärven tehtaalta. Täytteissä käytetty höyhen tulee eettisesti tuotettuna EU-maista, ruokateollisuuden sivutuotteena. Vaihtoehtoisesti käytämme Lennolin ECOsoft vanupehmusteita, jotka valmistetaan kierrätetyistä PET-elintarvikepulloista. Käyttämämme verhoilukankaat ja nahat tulevat kaikki EU-maista. Useimmat kankaat ovat myös Öko-Tex® Standardin 100 mukaisesti haitta-aineettomia. Laadukas, kotimainen työ ja ajaton muotoilu vaikuttavat sohvan käyttöikään nostavasti. Myymme myös uusia päällisiä vanhaan sohvaan, jolloin se antaa mahdollisuuden vaihtaa väriä tai kangasta tilanteen niin vaatiessa. 

LIVING BLOGI
Avajaispäivä Porvoo

AVAJAISPÄIVÄ PORVOOSSA

Kiitos kaikille meillä lauantain avajaispäivänä käyneille ihanille asiakkaille ja naapuriyrittäjille. Lue lisää

Kuusilinna Living, Vanha Porvoo.

KUUSILINNA LIVING, VANHA PORVOO

Kuusilinnan uusi Living myymälä aukeaa 14.3 osoitteessa Jokikatu 6, Vanha Porvoo! Lue lisää

SISUSTA KOTI KOHTI KEVÄTTÄ JA ANNA LUONNONVALON TULVIA SISÄLLE.
Paeaesiaeinen_etusivu
Paeaesiaeinen_tuote_1

Lidatorp kynttiläjalka - Storefactory

16,00 €

Tuote_2

Pillar 24cm maljakko - COOEE Design

38,00 €

Tuote_3

Figuuri pääpatsas - Villa Collection

15,00 €

Kuusilinna_logo_ylempaenae
Ferm_Living_500x500
Miiko_500x500
Cooee_design_500x500