Ilma_slideshow2
ILMA
Alkuperäinen Ilma on siro
löhösohva, design 2014.

 

LUE LISÄÄ

Pesae_2_650x1100
PESÄ
Mukavan muhkea Pesä
kutsuu syliinsä lepäämään.

 

LUE LISÄÄ

Tyyni_slideshow
TYYNI
Tyyni on nimensä mukaan
rauhallinen ja linjakas.

 

LUE LISÄÄ

tuulidivaanijenni1100_650
SYVÄTUULI
Suunnittele itsellesi
sopiva kokonaisuus.

 

LUE LISÄÄ

Syvaetuuli_slideshow
NAHKASOHVAT
Tyylikäs, helppohoitoinen
ja ajaton klassikko. 

 

LUE LISÄÄ

KUUSILINNA
Kotimaisten sohvien erikoisliike jo vuodesta 1941

 
 
Mami Go Go
Mami Go Go

Sohva lapsiperheessä

"Niin kauan kuin muistan, olen haaveillut pellavaisista sohvakankaista... Toinen asia, mistä oli haaveillut, olivat tanskalaistyyliset tereet, eli koristesaumat sohvatyynyissä. Ja tiedäkköte mitä, sain molemmat!"

 

Lue lisää

 

Hurmaavan Valkeaa
Hurmaavan Valkeaa

Unelmien sohva: Tuuli Divaani

"Olen tyytyväinen sohvan ostoprosessiin, sillä maltoimme vertailla vaihtoehtoja ja antaa päätöksen muhia mielessä rauhassa, onhan kyseessä kuitenkin pitkäikäinen elämänkumppani. Meidän uusi perheenjäsenemme on siis: Kuusilinnan Syvätuuli -divaanisohva."

 

Lue lisää

Lue myös: "Olohuoneen katseenvangitsija"

ToinenLinja3_5
Bo LKV

Pantti toinen linja, asunto B30

Tämä arvokiinteistö on rakennettu 1894 Helsingin Pantti Oy:lle Kallion sivuliikkeeksi. Kiinteistöön on rakennettu 32 tyylikästä loft-henkistä asuntoa. Ylimmän kerroksen 86.5 m2 upean designkodin olohuoneessa on Kuusilinnan Pilvi-sohva tyylikkäällä vihreällä sametilla. Asunto on sisustajan unelma! Yhteistyö Bo LKV, kuva Mikael Pettersson.

 

Lue lisää

Sateenkaaria ja Serpentiiniä
Sateenkaaria ja Serpentiiniä

Vinkkejä sohvan valintaan

"No yhtenä päivänä sitten mä kävelin keskustasta kohti vanhaa kotia Kalevankatua pitkin ja jäin tuijottelemaan Kuusilinnan ikkunoita. Hetken hämmästeltyäni uskalsin sitten sisään saakka. Siellä selvisi, että kyseessä on yli seitkyt vuotias perheyritys. Mikäpä sen paremmin mun arvomaailmaan menisikään. Äkkiä Janne paikalle!!"

 

Lue lisää

 
SUUNNITTELIJAN Blogiin
Jouluinen Pesä

Sonjan Kodissa vietetään kaunista joulua sävymaailmana vihreä Pesä-sohva yhdistettynä piparkakkumaisten luonnollisten värien kanssa. Jutussa puhutaan myös ekologisuudesta kalustealallamme.

Kuusilinnan kanssa Habitaressa 2018

Habitaren tämän vuoden teemana oli "heritage" eli perinteet ja se sopi 77-vuotiaan perheyrityksen arvoihin ja ajatusmaailmaan oikein hyvin. 

Esittelyssä Ilma

"Esittelyssä Ilma" jutussa kerrotaan oman malliston Ilman synnystä. Ilma saapui myymälään ensimmäisen kerran 2014 ja ihastutti siellä heti alkuun erilaisuudellaan.